A nyelviskola Máltán.


ANGOL NYELVTANFOLYAM MALTAN

Az iskola közepén Sliema.

Az iskola közepén Sliema.

Az ELA-t (English Language Academy) 1988-ban alapitottak. Az iskola SLIEMA belvarosaban van, busz jararattal konnyen megkozelitheto, uzletek, kavezok, ettermek szomszedsagaban. Az iskola mukodeset a Maltai Oktatasi Miniszterium engedelyezte es alapito tagja a FELTOM-nak (Federation of English Language Teaching Organisations in Malta). A nyelviskolaban sok eves tapasztalattal rendelkezo, angol anyanyelvu tanarok tanitanak. Cel a kozvetlen angol nyelvi kommunikacio gyakorlasa az orakon, a nyelvtanar batoritja a diakokat a mindennapi beszelgetesre erdeklodesuknek megfeleloen, ugyanakkor figyelmet forditanak a helyes es folyamatos beszedre is. A nyelviskola kulonbozo szinten biztositja a nyelvtanulast a kezdotol egeszen a haladoig. Az iskola elvegzese utan a resztvevok bizonyitvanyt kapnak.

ALTALANOS SZABALYOK

A tanfolyamok altalaban hetfon indulnak es pentekig tartanak, azonban 13. Senior Courseskeresre mas idopontot is lehet egyeztetni. A jelentkezok az elso napon tesztet toltenek ki angol tudasuk felmeresere erdekeben, es ennek megfeleloen kerul a resztvevo a tudasanak legmegfelelobb csoportba. Lehetoseg van a teszt korabbi kitoltesere is. Minden resztvevo, aki az orak legalabb 80%-an reszt vett, a tanfolyam elvegzeset kovetoen bizonyitvanyt kap.

SPECIALIS AJANLAT CSOPORTOKNAK: A sajat szervezesu csoportok mar 10 fotol kedvezmenyt kapnak, tovabbi informacio kozvetlen a nyleviskolatol kaphatnak.

HOSSZABB TARTOZKODAS: Az a tanulo, aki legalabb 3 hetre vagy hosszabb idore jelentkezik az iskolaba kedvezmenyt kap.

SPECIALIS TANFOLYAMOK: Lehetoseg van szakiranyu nyelvtanfolyamon resztvenni. (pl.. English for Medical or Legal purposes, for Banking and Accounting, Cambridge First Certificate, etc) A megfelelo tanar biztositasa erdekeben kerjuk legalabb 3 hettel elobb jelezze reszunkre a specialis tanfolyamon valo reszveteli szandekat. FONTOS! A resztvevok hozzak magukkal a sajat nyelvkonyvuket.

EGYENI TANULAS TANARRAL: Megallapodas alapjan nemcsak az iskola termeiben, hanem mas helyen is lehetseges.

Gozo 1ANYAGOK: a nyelviskola biztositja a tanulashoz szukseges anyagot €20.00 elleneben.

SZALLAS: Maltan szamtalan lehetoseg van az 5 csillagos hoteltol a csaladi panzion at az angolul beszelo maltai csaladoknal valo elhelyezesig. Tovabbi informacio kozvetlenul a nyelviskola recepcioan.

REPULOTERI TRANSFER: Igeny eseten biztositjuk a beutazast es visszautazast a repuloterre. Maltai varosnezes is lehetsege.

 

http://www.sprachschule-malta.com

info@sprachschule-malta.com